Pogledaj neodgovorene postove | Pogledaj aktivne teme
| Autoru |
Poruka |
|
UrsNenad
|
Tema posta: Re: Da li neko može da mi objasni čime se bavi HUB ? Poslato: Pon Jan 05, 2009 1:29 pm |
|
Pridružio se: Čet Nov 27, 2008 10:30 pm Postovi: 611
|
|
Ako je neko spreman da nekog ovde pobija cinjenicama OK,ja koliko sam video da to takve ljude uopste ne dotice oni se pojave na forume samo da isfuraju ono sto su zamislili i posle nestanu.Sto znaci da u opste nece ni da odgovore na postavljena pitanja nego samo zele da napisu svoje stavove i propagiraju svoje ideje,a mislim da smo dovoljno pametni da to i vidimo i zasto da se trudimo oko takvih,iskljucivo BANOVATI!
Hajde da svako ode na neki forum i da fura svoj fazon koji nije u skladu sa istim,pa da ovde napise svoja iskustva,da li je banovan ili su oni bili vece demokrate od nas!
Pozdrav
_________________ Човек је најсавршеније биће на свету, а свака будала може да га направи!
|
|
| Vrh |
|
|
PREDSEDNIK
|
Tema posta: Re: Da li neko može da mi objasni čime se bavi HUB ? Poslato: Pon Jan 05, 2009 2:54 pm |
|
Pridružio se: Čet Okt 09, 2008 8:36 pm Postovi: 751
|
|
Па ево ја сам први био банован на једном форуму прошле године на седам дана зато што сам говорио да су педери болест.
Прво ме администратор упозорио "да не ширим говор мржње" а када сам ја наставио да образлажем да су педери и лезбејке болест, једноставно ме бановао на 7 дана, да сам након тога наставио вероватно би ме бановао трајно.
_________________ Сила без насиља, индустрија свести, духовно батинање, операција душе... Искључи усташко-шиптарско телевизију са перфидним антисрпским садржајем, и укључи мозак!
|
|
| Vrh |
|
|
UrsNenad
|
Tema posta: Re: Da li neko može da mi objasni čime se bavi HUB ? Poslato: Pon Jan 05, 2009 3:01 pm |
|
Pridružio se: Čet Nov 27, 2008 10:30 pm Postovi: 611
|
|
Lep primer predsednice i o kakvoj onda demokratiji se ovde prica!
Problem je sto mi pogresno tumacimo demokratiju:mislimo da mozemo da radimo sta hocemo e pa ljudi nije to demokratija,demokratija jeste da mozes da radis sta hoces ali u skladu sa propisima tako i ovog naseg foruma!
Ako ima jos neko takvih iskustava neka napise pa da se neverne tome uvere da ne mogu da rade sta hoce!
Pozdrav
_________________ Човек је најсавршеније биће на свету, а свака будала може да га направи!
|
|
| Vrh |
|
|
PREDSEDNIK
|
Tema posta: Re: Da li neko može da mi objasni čime se bavi HUB ? Poslato: Pon Jan 05, 2009 4:17 pm |
|
|
Demokratija  Demokratija vam je kad dva vuka i jagnje glasaju šta će da imaju za ručak  pa vi sad preslikavajte na koju god želite situaciju ovaj princip pozdrav !
_________________ Сила без насиља, индустрија свести, духовно батинање, операција душе... Искључи усташко-шиптарско телевизију са перфидним антисрпским садржајем, и укључи мозак!
|
|
| Vrh |
|
|
sky-boy
|
Tema posta: Re: Da li neko može da mi objasni čime se bavi HUB ? Poslato: Sre Mar 11, 2009 4:55 pm |
|
Pridružio se: Sre Mar 11, 2009 4:18 pm Postovi: 3
|
|
Ja mislim da oni otimaju decu i tu ih kriju , mozda im vade organe i prodaju a mozda samo imaju laboratoriju droge negde u podrumu ... U ostalom pitajte predsednika opova - prica se da ih je on tu doveo...
|
|
| Vrh |
|
|
PREDSEDNIK
|
Tema posta: Re: Da li neko može da mi objasni čime se bavi HUB ? Poslato: Sre Mar 11, 2009 5:38 pm |
|
|
To su hrišćanski vernici baptiskičke orijentacije, ne bave se oni tim stvarima  Samo opušteno 
|
|
| Vrh |
|
|
Popudopulus
|
Tema posta: Re: Da li neko može da mi objasni čime se bavi HUB ? Poslato: Sre Mar 11, 2009 6:36 pm |
|
Pridružio se: Sre Okt 15, 2008 12:32 pm Postovi: 90 Lokacija: Opovo
|
|
| Vrh |
|
|
Gisse
|
Tema posta: Re: Da li neko može da mi objasni čime se bavi HUB ? Poslato: Čet Mar 12, 2009 12:10 pm |
|
Pridružio se: Pon Nov 24, 2008 1:07 pm Postovi: 310 Lokacija: Kiev/Sefkerin
|
|
dobro da mu nisu krila ugradili.
ajde da ne lupamo vise.
|
|
| Vrh |
|
|
kreculj
|
Tema posta: Re: Da li neko može da mi objasni čime se bavi HUB ? Poslato: Sre Dec 30, 2009 11:42 am |
|
Pridružio se: Sub Okt 18, 2008 8:37 pm Postovi: 487 Lokacija: SEFKERIN
|
|
... proveravam da li još ima nekog da ga interesuje nesto i o nasem "stvarnom" zivotu u "nasoj" Opstini ili ste SVI zaokupljeni i "navuceni" na FACEBOOK ?
|